2016. október 28., péntek

Közlendő

Kedves Olvasóim!

Kissé szégyenkezve verem le ezeket a betűket a billentyűzeten. Már sok ideje gondolkoztam ezen, és végül meg is állapodtam. Tudom, hogy szörnyű dolgot teszek, de egyszerűen túl sok dolgot vállaltam magamra. Igen, igen túl sokat rinyálok meg minden és még részt sem hozok, de azt hiszem ezentúl nem is lesz.
Igen végül is bezárom ezt a blogot, de ez nem azt jelenti, hogy abbahagyom az írást, nem dehogy! Csak ahogy sok helyen is olvasni lehet, sok ember átszokik egy más fajta helyre, ami a Wattpad és igen én is teljesen elhidegültem a bloggertől. Még olvasni sem járok már fel ide, csak is nagyon kedvenc könyveknél. Szóval csak azt szeretném mondani, hogy a történet folytatódik csak nem itt hanem a wattpadon:
https://www.wattpad.com/story/78438191-elhagyatottak / ez lenne a blog linkje/

Tudni illik ezt a történetet még nyáron befejeztem, de az időm annyira nem engedi, hogy még a részeket feltöltögetni sincs erőm/időm. Szóval kérlek ne öljetek meg :) ha valaki kíváncsi a folytatásra az követheti a történetet Wattpadon! Remélem még találkozunk azért!

Kérlek bocsássatok meg, de még utoljára elismételném, hogy imádlak titeket!
Puszi Kira!

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    És akinek nincs wattpadje?:0
    Az is tudja olvasni?Csak mert volt egy story amit ott szerettem volna olvasni és az eleje látszott aztán volt egy homályos rész és a következő résznek pedig semmi értelme nem volt,szóval a homályos rész lehetett a vége..csak azért kérdem mert nem szeretnék regisztrálni,meg hát blogot se vezetek szóval remélem megérted.
    Én pedig megértem hogy nincs időd,és ugyan sajnálom,hogy ide nem raksz részeket nem tudom ott lehete-e így kommentet írni,de ha nem akkor üzenem,hogy olvasom a történetet (remélem azért lehet ott valahogy kommunikálni),bevallom egyáltalán nem tudok semmit a wattpadról..
    Remélem akkor ott találkozunk.
    Xx
    Kriszti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Szerintem nyugodtan regisztrálhatsz is, mert sokan nem vezetnek blogot, hanem csak olvasnak, az arra kell, hogy például tudj visszajelezni az írónak, ha tetszik egy-egy műve. Például vote-olni is csak akkor tudsz, ha regisztrálva vagy, meg például kommentet írni is. Szóval nyugodtan regisztrálhatsz is :) bár tudtom szerint anélkül is lehet olvasni. Persze ha kell segítség, nyugodtan írhatsz nekem itt is! Én is remélem, hogy majd találkozunk!
      Puszi Kira!

      Törlés
    2. Akkor meggondolom még a regisztrációt.

      Törlés
  2. U.I ott már tizenvalahány rész van fönt? Azta..:oo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ott kissé régebben kezdtem el a történetet :)

      Törlés

Hope Land of Grafic